Makaronai su Bolognese padažu
Į vieną burną dviejų šaukštų neįgrūsi. Kinu patarlė.
Jums reikės:
Faršo (aš šį kartą naudojau kiaulienos)
Svogūnų
Česnako
Morkų
Paprikos
Saliero stiebų (jei patinka - aš tai nenaudoju, nes visiškai manęs ši daržovė nežavi - naudoju nebent saliero šaknis sriubai pagardinti ir t.t.)
Mėgstamų prieskonių (tinka rūkyta paprika, prieskoninių žolelių mišiniai ir t.t.) bei druskos su pipirais
Savo sultyse konservuotų pomidorų
Makaronų (aš paprastai naudoju spagetti)
Parmezano sūrio (arba Džiugo)
Gamybos eiga:
Visų pirma pasiruošiame daržoves. Susmulkiname svogūną, sutriname česnaką, burokine tarka sutarkuojame morką, griežinėliais supjaustome saliero stiebus, pasmulkiname papriką. Į keptuvę įpilame šlakelį aliejaus ir apkepiname svogūnus, vėliau sudedame česnakus, morkas, salierus, paprikas. Viską lengvai pakepinę išimame iš keptuvės, į kurią sudedame faršą ir taip pat lengvai apkepiname. (Štai kas pas mus iš tiesų gamina maistą :))
Išverdame makaronus, sudedame į lėkštę, ant viršaus pilame mėsos - daržovių padažą bei užtarkuojame sūrio. Skanaus!
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą