Varškės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė

Iš visų vienu metu pagamintų didžiausių liaupsių nusipelnė ši. Nežinau kodėl, juk viena paprasčiausių :) Na bet kaip sakoma geriausi gaminiai yra paprasčiausi, taip kad darykite, ragaukite, mėgaukitės. Gaivi, puikiai tinka tiek su mėgstama duonele (aš pateikiau ciabattą), tiek su taleriais, krekeriais, šviežiomis daržovėmis.




Varškės ir marinuotų agurkėlių užtepėlė

Jums reikės:
3 vidutinio dydžio marinuotų agurkėlių
2 skiltelių česnako
150-180 g tepamos varškės (aš naudojau tepamą varškę jau su žalumynais)
2 valgomųjų šaukštų grietinės
ryšulėlio krapų
ryšulėlio petražolių
šiek tiek citrinos sulčių
druskos, juodųjų pipirų

Gamybos eiga:
Smulkiai susipjaustome agurkus, krapus bei petražoles. Česnaką išspaudžiame su spaustuvu. Viską sumaišome su tepama varške, grietine, citrinos sultimis, pagardiname druska bei pipirais. Skanaus!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More