Avokadų užtepėlė arba kiek kitokia Guacamole

Šiek tiek kitokia įprastos Guacamole's versija. Nepamirškite, kad naudoti reikia minkštokus avokadus, prinokusius, o tam tiesiog kelias dienas palaikykite kambario temperatūroje, dar geriau - šalia obuolių, bananų. Šią užtepėlę paprastai rekomenduojama pateikti su kukurūzų (tortilijų) traškučiais, bet puikiai tinka ir su duonele, duonos lazdelėmis, krekeriais ir t.t.




Avokadų užtepėlė arba kiek kitokia Guacamole

Jums reikės:
1-2 prinokusių avokadų
pusės citrinos sulčių
2 valgomųjų šaukštų grietinės
100 g brinzos sūrio
žiupsnio druskos
smulkintos kalendros arba petražolių

Gamybos eiga:
Pirmiausiai išdarinėjame avokadus, - juos nulupame, išimame kaulą. Sudedame į trintuvę, supilame citrinos sultis, sudedame grietinę, brinzą, druską ir sutriname iki vientisos košelės. Paragaukite, gal norėsis daugiau citrinos sulčių ar druskos - tuomet papildomai dar pagardiname. Sudedame smulkintą kalendrą arba petražolę ir išmaišome. Skanaus!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More