Užtepėlė su lašiša

Dar vienas greitas, nesudėtingas ir skanus patiekalas lauktiems ir nelabai svečiams.




Užtepėlė su lašiša

Jums reikės:
~150 g lašišos (aš šį kartą naudojau rūkyta, bet puikiai tiks ir sūdyta, tik su sūdyta skonis užtepėlės bus daug švelnesnis)
150 g varškės (aš naudojau varškės užtepėlę su žalumynais, šiaip manau galima naudoti kreminį grietinėlės sūrį ir pan)
2-3 valgomųjų šaukštų jogurto
3-4 svogūno laiškų
ryšulėlio krapų (šviežių arba šaldytų)
druskos (jei reikia), grūstų pipirų

Gamybos eiga:
Į smulkintuvą sudedame 2/3 dalies lašišos, varškę, krapus bei svogūno laiškus, varškę, jogurtą ir sutriname iki vientisos masės. Likusią lašišą supjaustome smulkiai, sudedame į bendrą masę, pagardiname pipirais ir druska, jei reikia.
Labai skanu su duonele, taleriais, krekeriais ir pan.


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More