Pyragas su dešrelėm ir brinza

Puikus pyragas prie alaus ar vyno, kurį galima valgyti tiek šiltą, tiek ir šaltą. Labai tinka pasisėdėjimui su draugais, ar piknikėliui lauke.




Pyragas su dešrelėm ir brinza

Jums reikės:
3 kiaušinių
100 ml alyvuogių aliejaus
žiupsnio druskos
1 valgomojo šaukšto pomidorų pastos (arba padažo, tyrės)
100 ml pieno
80 ml pomidorų sulčių (jei neturite, tiesiog daugiau pilkite pieno)
300 g miltų
10 g kepimo miltelių
pundelio svogūnų laiškų
200 g brinzos sūrio
200 g švelniai parūkytų dešrelių (naudojau mažai rūkytas ūkininkų dešreles)

Gamybos eiga:
Kiaušinius išplakame iki putų, supilame alyvuogių aliejų, druską, išmaišome, tada įmaišome pieną, pomidorų pastą bei sultis. Kepimo miltelius sumaišome su miltais ir įsukame į tešlos masę. Svogūnų laiškus, dešrą bei brinzą supjaustome ir sumaišome su tešla. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More