Puikus pyragas prie alaus ar vyno, kurį galima valgyti tiek šiltą, tiek ir šaltą. Labai tinka pasisėdėjimui su draugais, ar piknikėliui lauke.
Pyragas su dešrelėm ir brinza
Jums reikės:3 kiaušinių
100 ml alyvuogių aliejaus
žiupsnio druskos
1 valgomojo šaukšto pomidorų pastos (arba padažo, tyrės)
100 ml pieno
80 ml pomidorų sulčių (jei neturite, tiesiog daugiau pilkite pieno)
300 g miltų
10 g kepimo miltelių
pundelio svogūnų laiškų
200 g brinzos sūrio
200 g švelniai parūkytų dešrelių (naudojau mažai rūkytas ūkininkų dešreles)
Gamybos eiga:
Kiaušinius išplakame iki putų, supilame alyvuogių aliejų, druską, išmaišome, tada įmaišome pieną, pomidorų pastą bei sultis. Kepimo miltelius sumaišome su miltais ir įsukame į tešlos masę. Svogūnų laiškus, dešrą bei brinzą supjaustome ir sumaišome su tešla. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus!
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą