Nesaldūs sūrio pyragėliai su įdaru

Kartais sudėtinga išversti receptus, kai gamini pagal receptus, kurių originalai yra pateikti kita kalba. Na neišsiverčia taip tiksliai nors tu ką. Va kad ir dabar.. Va dabar "лепешки" - kaip tiksliai išversti? :) Ai, tiks ir pyragėliai, sakyčiau kažkas panašaus į pyragėlius - blynelius, kurių įdarą galite pasidaryti koks tik jums patinka - manau puikiai tiktų ir tas pats faršas (tik reiktų dėti jau pakepintą), ir žuvis, ir varškės sūris su priedais - pasigaminti daug neužtruksite, o skanią vakarienę - pietus - pusryčius nesudėtingai pasiruošite.




Nesaldūs sūrio pyragėliai su įdaru

Jums reikės:
1 stiklinės kefyro
1 arbatinio šaukštelio sodos
žiupsnio druskos
žiupsnio cukraus
1 stiklinės tarkuoto sūrio
2 stiklinių miltų
Pasirinkto įdaro, kuriam aš naudojau:
virtą kumpį
svogūno laiškus
saulėje džiovintus pomidorus
tarkuotą fermentinį sūrį (kitokį nei tešlai)
majonezą

Gamybos eiga:
Kefyrą sumaišome su soda ir paliekame kelias minutes pastovėti. Tada į kefyrą įmaišome druską, cukrų, tarkuotą sūrį, miltus. Iš tešlos pasidarome paplotėlius, kuriuos įdarome pasirinktu įdaru ir suformuojame tokį kaip blynelį (įdaras viduje). Įdarui aš sutarkavau kumpį, sūrį, supjausčiau svogūno laiškus, saulėj džiovintą pomidorą ir viską sumaišiau su nedideliu kiekiu majonezo.
Blynelius kepame ant aliejuje, keptuvėje kaitinant nedidelėje ugnyje. Skanaus!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More