Varškėčiai su uogų įdaru

Puikiems, sotiems, skaniems pusryčiams, kad diena smagi būtų!




Varškėčiai su uogų įdaru

Jums reikės:
300 g riebios varškės
2 kiaušinių
3-4 valgomųjų šaukštų cukraus
žiupsnio druskos
3 valgomųjų šaukštų manų kruopų
5-6 valgomųjų šaukštų miltų
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
norimų uogų (naudojau šaldytas mėlynes bei braškes)

Gamybos eiga:
Varškę sutriname šakute, kad neliktų gumuliukų, tada išmaišome su cukrumi, kiaušiniais, druska bei manų kruopomis. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įminkome į varškės masę. Iš varškėčių masės formuojame tarsi blynelius-rutuliukus (jei sunkiai formuojasi, rankas arba pasitepam aliejumi arba naudojame miltus), į kurių vidų įdedame šaukštelį uogų. Kepame ant mažos ugnies, skanu su jogurtu arba grietine ir cukrumi (arba cukraus pudra)!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More