Lavašo laiveliai, įdaryti brinza ir špinatais

Labai paprasta bet neprasta užkandėlė - skani, įdomi, lengvai paruošiama. Iš principo šį receptą galima naudoti kaip idėją - įdarą galima naudoti kokį tik norite, priklausomai nuo jūsų šaldytuvo turinio.




Lavašo laiveliai, įdaryti brinza ir špinatais

Jums reikės:
Lavašo
Špinatų
Sviesto
Česnako
Brinza sūrio
Saulėje džiovintų pomidorų

Gamybos eiga:
Špinatus lengvai pakepiname ant sviestuko keptuvėje. Brinzą sutriname šakute kartu su išspaustu česnaku, sumaišome su pjaustytais saulėje džiovintais pomidorais, atvėsusiais špinatais. Lavašą supjaustome kvadratėliais, įdarome brinzos - špinatų įdaru, viršų persmeigiame dantų krapštuku, kad laikytų įdarą. Dedame į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę kokiai 10-iai minučių. Valgome kiek pravėsusius, nes kitaip liežuvis gali jums nepadėkoti :) Skanaus!



0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More