Blyneliai su maskarponės sūriu

Purūs, skanūs, ką čia bepridursi. Nors pastaruoju metu nesu užtaikiusi netinkamų ar neskanių blynų receptų. Nors jei tokius užtikčiau, matyt čia neskelbčiau, nėr čia ko neskanius dalykus gaminti, geriau maistu mėgautis.  Ypač jei ne tik skanus, bet ir lengvai paruošiamas. Prieš Užgavėnes norėjosi išbandyti nemažai receptų blynų, beje per jų šventimą irgi nemažai jų išbandžiau, bet apie tai kiek vėliau :)




Blyneliai su maskarponės sūriu

Jums reikės:
2 kiaušinių
~70 g cukraus
2 arbatinių šaukštelių vanilinio cukraus
žiupsnio druskos
200 g miltų
2 arbatinių šaukštelių miltų
~100 g jogurto (naudoju paprastai natūralų)
~200 g maskarponės sūrio

Gamybos eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska iki purios masės (5 min). Miltus sumaišome su kepimo milteliais, įmaišome į kiaušinių masę. Jogurtą ir maskarponės sūrį sudedame į kiaušinių-miltų masę ir gerai išmaišome. Gardiname su Jūsų mėgstamais pagardais! Skanaus!


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More