Įdaryti džiovinti vaisiai

Įdaryti džiovinti vaisiai


Jei pasako vieną kartą - patikėk, jei kartoja tą patį - suabejok, jei pradeda karštai įtikinėti - nustok tikėjęs.

Užkandžiai - nepamainomas vakarėlio, vaišių atributas. Galime derinti juos prie alaus, vyno, kokių stipresnių gėrimų, galima mėgautis tiesiog šiaip. Šį kartą aprašysiu - pateiksiu idėją kaip panaudoti džiovintus vaisius - žemiau rasite trijų tipų įdarus trims skirtingiems vaisiams.



Abrikosai, įdaryti chorizo dešra

Jums reikės:
Džiovintų abrikosų
Chorizo dešros
Rūkytos šoninės

Gamybos eiga:
Prapjaunam abrikoso vidų, į jį įkemšam pjaustytos chorizo dešros, apvynioję abrikosą šonine persmeigiam dantų krapštuko pagaliuku.

Slyvos, įdarytos pikantiška mišraine

Jums reikės:
Kiaušinio
Česnako
Fermentinio sūrio
Majonezo
Pipirų
Džiovintų slyvų
Rūkytos šoninės

Gamybos eiga:
Išverdame kiaušinį (kietai), atvėsiname, smulkiai supjaustome arba sutarkuojame, įspaudžiame česnaką, įtarkuojame sūrį, pabarstome pipirais ir sumaišome su majonezu. Prapjaunam slyvą, įkemšame pikantiška mišraine, apvynioję slyvą šonine persmeigiam dantų krapštuko pagaliuku.

Įdarytos datulės

Jums reikės:
Džiovintų figų
Pelėsinio sūrio (mėlynojo, galima ir brie tipo sūrį naudot)
Graikiškų riešutų (galima keisti migdolais)
Rūkytos šoninės

Gamybos eiga:
Prapjaunam figos vidų, į ją įkemšam pjaustyto sūrio, uždedam riešutą, apvynioję datulę šonine persmeigiam dantų krapštuko pagaliuku.

Visus džiovintus vaisius dedam į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 10-iai minučių. Skanaus!



0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More