Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
"Daugiausiai betvarkės lieka po tų, kurie taip aršiai norėjo įvesti tvarką"
Šį kartą leidau sau nuklysti nuo savo jau n kartų darytų pamėgtų blynelių ir pamėginti kažką kita.. Na ir nenusivyliau, blyneliai buvo puikūs - purūs, skanūs, žodžiu teks atnaujinti savo mėgstamų blynelių sąrašą šiuo naujuoju receptu - tą siūlau padaryti ir Jums.
Blyneliams reikės:
2 kiaušinių
3-4 šaukštų cukraus
vanilinio cukraus
3-4 šaukštų miltų
vos daugiau nei pusės šaukštelio kepimo miltelių
200-250 g rikotos sūrio (žodžiu kokios talpos indelį jos rasite, tokią ir imkit)
Gamybos eiga:
Kaip visad, viskas labai paprasta - iki purumo išplakame kiaušinius su cukrumi bei vaniliniu cukrumi, sudedame miltus, išmaišytus su kepimo milteliais, viską gerai išmaišome ir galiausiai sudedame rikotos sūrį. Jei tešla pasirodytų esanti kiek per tiršta, galima ją šiek tiek suskystinti pienu arba vandeniu (aš dėjau 4 šaukštus miltų bei 250 g rikotos, taigi teko ir šiek tiek pieno įpilti).
Kepam ant aliejaus ar sviesto, skanaus!
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą