Idėja: ką daryti su vakarykščiais blynais

Šiaip blynų dažniausiai nelieka. Na susivalgo jie ir šalti tą pačią dieną vietoj užkandėlių. Skanu ir tiek. Bet kažkaip po Užgavėnių jų liko. Nemažai. Teko sukti galvą kaip čia mandriau patiekus, kad skanu valgyt būtų (net ir uždengti jie vis tiek padžiuvo šiek tiek, priedo liko tik varškiniai, sausoki jie tokie...).  Na ir sugalvojau.
Į kepimo formą susluoksniavau: grietinėlė (manau puikiai tiktų ir grietinė)-blynai-kondensuotas pienas-blynai uogienė-blynai. Na maždaug taip. Dar ant viršaus į tarpus supyliau dar šiek tiek grietinės, uždengiau folija ir įdėjau iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę kokiai 20-iai minučių. Blynai prisigėrė visų įdarų, buvo skanu!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More