Omletas duonelėje

Kažkada sumaniau, kad reikia kaip nors kitaip pateikti ir omletą (ar tiesiog plaktus kiaušinius). O ir itališka duonelė prašėsi būti panaudojama, taigi sumeistravau šį tą. Nieko ypatingo, tiesiog idėja kaip kitaip pateikti gal jau nusibodusį omletą.




Omletas duonelėje


Jums reikės:
Ovalios itališkos duonelės (nebūtinai itališkos, tiesiog pasirinkau pagal formą ovalią, o šiaip galima taip panaudoti ir prancūzišką bagetę ir pan)
Kiaušinių (dėjau 5)
Pieno arba grietinėlės (pyliau gal koki 100-150 ml)
Norimų priedų (dešros, šoninės, paprikos, pomidorų, špinatų ar ko širdis tik geidžia)
Druskos
Pipirų
Sviesto

Gamybos eiga:
Išskaptuojame duonelę, padarydami iš jos tarsi dubenėlį. Kiaušinius išplakame su pienu, sudedame pjaustytus priedus, prieskonius, viską lengvai paplakame, sudedame sviesto gabaliukus ir pilame į duonelę. Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol iškeps (nefiksavau laiko).


0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More