Karštas alus

Puikus gėrimas šaltiems vakarams :) Darytas Užgavėnių baubams išvaryti, širdis ir skrandį sušildyti :) Na o su nuotraukom kiek liūdnoka, bet juk svarbiausia pati idėja :)




Karštas alus

Jums reikės:
2 L alaus (naudojau Vilniaus alaus Nefiltruotą šviesųjį)
1-2 apelsinų
4 šaukštų medaus
2 cinamono lazdelių
5 kadagio uogų

Gamybos eiga:
Apelsiną nulupame (norint galima naudoti ir apelsino žievelės geltonąją dalį), skilteles per pusę perpjauname. Į puodą supilame alų, sudedame apelsiną, medų, cinamono lazdeles, kadagio uogas ir kaitiname iki užvirimo (nereik užvirinti), vartojame kol karštas - šiltas, aišku saikingai ir atsakingai :) Skanaus!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More